//

Menu

Languages

×

Mini Cart

Winkelmand

×

Ann Reymen

"Styliste Liesbeth leende vaak juwelen uit bij LASSO, voor mijn TV opnames. Ik vond ze altijd zo leuk, dat ik ze gewoon nadien kocht. Bij de start van LASSO stond ik dan ook maar al te graag ‘model’ voor hun eerste collectie."  

Lees meer

Manon Barelli

Als je goed kijkt zul je de Franse Rivièra stijl ontdekken in het werk van Manon Barelli. Kan ook moeilijk anders, want hoewel Manon opgroeide in België liggen haar roots in het zuiden van Frankrijk. Regelmatig keert ze terug.  

Lees meer

Stefanie van Harvest Club

“Als ik juwelen cadeau doe, ga ik naar LASSO.” Maar Stefanie’s eigen LASSO collectie is ook bijzonder uitgebreid. “Mijn absolute pronkstuk? De op maat gemaakte ring, gesmolten uit het goud van de trouwringen van mijn grootouders, mét de initialen van mijn kinderen: K & A.” 

Lees meer

"Ik zoek de minder evidente materialen op en probeer er een niet alledaagse uitwerking aan te geven in mijn collecties

De juwelencollecties van Ingrid Verhoeven tonen op speelse wijze hoe zij zich tot de materiële wereld verhoudt. Zowel elementen uit de beeldende kunst als alledaagse voorwerpen trekken haar aandacht. Met als resultaat juwelen die gemaakt zijn van zowel klassieke als meer experimentele materialen. Waardoor er thematisch én materieel een (uitgebalanceerde!) clash ontstaat.

Lees meer

Dat Karen Vanmol juweelontwerp zou gaan studeren, was al snel duidelijk. Na wat uitmuntende ervaringen in avondschool zette ze de stap naar de Academie van Antwerpen. Toen al werkte Karen graag met felle kleuren en natuurlijke materialen.

Lees meer