Eigen collectie: Circles

“Circles was onze collectie die samenhangt met werk van Bram Kerkhofs, naar aanleiding van twee jaar LASSO. Bram vernieuwde ons interieur en wij maakten een bijhorende collectie. Het vertrekpunt was ‘de cirkel’, daar wilden we mee aan de slag. We experimenteerden met halve en gehoekte cirkels. Die hoek was fijn om mee te werken, omdat het een heel pure vorm is. Dat vinden we belangrijk bij een LASSO collectie: die puurheid. Dat is onze rode draad doorheen onze eigen collecties en het maatwerk dat we ontwerpen."

De ‘Circles’ collectie was een bijzonder uitgebreide collectie: verschillende armbanden, kettingen en oorbellen. We wilden graag alle LASSO klanten kunnen bedienen. Omwille van de verscheidenheid is de collectie eigenlijk nog altijd heel actueel en blijven we stuks bijmaken, de collectie blijft in de smaak vallen.

“We willen een full effect, zonder wild te doen” dat horen we vaak bij deze collectie. Voor ieder wat wils dus. In 2016 deden we een limited edition upgrade van onze ‘Circles’ collectie en voegde witte parels toe aan onze ontwerpen. ”

Kom jouw ideale juweel uit de 'Circles' collectie shoppen bij LASSO, 
of ontdek de collectie in onze webshop