Eigen collectie: Tinted

‘Wat is feest voor LASSO?' die vraag stelden we ons voor de collectie rond vijf jaar LASSO. En bij het beantwoorden van die vraag kwamen we al snel uit bij... kleur én confetti (Ah ja).

Vertrekpunt was opnieuw de cirkel, die we dit keer interpreteerden als confetti. Zo zetten we twee, drie, vier én vijf cirkels (want ja: vijf jaar LASSO) naast elkaar en experimenteerden met de vormen van deze cirkels. We kozen voor de meest pure vormen. Voor deze collectie hebben we onze skills bijgeschaafd en tekenden we digitaal vormen die we uit messing lieten laseren.

En dan... de kleur. Dat we aan de slag wilden met poederlak wisten we al, maar het kleur bekennen voor deze vormen was niet evident. Voor de poederlak werkten we samen met Hans van HATWEE die ons de kneepjes van het vak leerde. De combinatie van de zes zachte en tegelijk stoere kleuren maakten het een ideale collectie voor de herfst én voor onze klanten. 

“Eén jongen kocht 5 oorbellen voor zijn vriendin.” En dat zagen we andere klanten ook doen. Je kon echt helemaal zelf je collectie samenstellen en volledig je perfecte combinatie uitzoeken. Uiteraard was dat geen simpele manier om mee aan de slag te gaan in de winkel, omdat er eindeloos veel mogelijkheden waren. Maar het was erg fijn om samen met onze klanten echt hùn eigen ontwerp samen te stellen. Je kon er heel sober of nét heel zot in gaan.” 

Er zijn nog slechts enkele Tinted oorbellen te scoren bij LASSO. Om je Tinted collectie aan te vullen of voor een volledig nieuw paar. ('t Is nu of nooit!)