Ann Reymen

"Styliste Liesbeth leende vaak juwelen uit bij LASSO, voor mijn TV opnames. Ik vond ze altijd zo leuk, dat ik ze gewoon nadien kocht. Bij de start van LASSO stond ik dan ook maar al te graag ‘model’ voor hun eerste collectie."  

We kennen Ann Reymen van radio en televisie, maar daarnaast is ze ook LASSO fan van het eerste uur. "Ik draag enkel juwelen van LASSO, ah ja." 

"‘Vanwaar zijn je oorbellen?’ - Collega’s vragen vaak waar mijn oorbellen vandaan komen. Ik stuur ze dan maar al te graag door naar LASSO. Ik pak graag uit met mijn juwelen. Mijn oorbellen zijn dan ook vaak de opvallendste uit de LASSO collecties, juwelen die je vaak nergens anders vindt. En tussendoor koop ik er ook oorbellen voor de kinderen, net dat ietsje anders dan de aardbeien of banaantjes uit andere winkels."  

"Sanne en Sofie zijn echt twee toffe vrouwen. Als ik in Leuven ben, moèt ik altijd even binnen springen én iets kopen, natuurlijk. ‘Hier Ann, dit is iets voor u.’ Ondertussen weten ze al perfect mijn smaak te vatten. (En wisselen we ook kappers uit.)" 

Ann’s laatste aanwinst is de glazen ‘Hail Stone’ ring uit de _cthruit collectie van Japans-Brusselse ontwerpster Kana Umeda. "Het is een beetje als ‘licht’ dragen. De ring vangt het licht rondom je."