Stefanie van Harvest Club

“Als ik juwelen cadeau doe, ga ik naar LASSO.” Maar Stefanie’s eigen LASSO collectie is ook bijzonder uitgebreid. “Mijn absolute pronkstuk? De op maat gemaakte ring, gesmolten uit het goud van de trouwringen van mijn grootouders, mét de initialen van mijn kinderen: K & A.” 

Stefanie is de vrouw achter (en in!) Harvest Club. Als Leuvense vrouwelijk ondernemers gaan Sanne, Sofie en Stefanie regelmatig samen uit eten “Zou houden we de vinger aan de pols, (of ja de ring) en kunnen we zeuren over onze administratie.” LASSO & Harvest Club zijn dan ook twee handen op één buik. “We liggen op een steenworp van elkaar, dus hebben veel gemeen. Ook onze klanten.” Wat hun het meeste bindt als Leuvense ondernemers? “Dat we allemaal 200% achter onze keuzes en aanbod staan.” 

“Een paar jaar geleden toonden Sanne en Sofie hun eerste ontwerp voor hun eigen Tubular Minds LASSO collectie. Ik wou direct zo’n ring. Van daaruit is mijn ring op maat ontstaan. Heel fijn hoe Sanne en Sofie zo meedenken en streven naar hét juiste ontwerp voor hun maatwerk.” 

Naast juwelen uit de eigen LASSO collecties, heeft Stefanie ook een zwak voor Belgische makers. Zowel in Harvest Club, maar ook in haar juwelendoos. “De colourblocking van Karen Vanmol is helemaal mijn ding. Ik trek dat ook graag door in mijn outfit. Maar ook het werk van Edelplast wist me al te bekoren.” 

“Ik kom veel in Berlijn, Parijs of Amsterdam. Maar eigenlijk zag ik nog nergens zo’n juwelenwinkel én aanbod als dat van LASSO. De verzameling van diverse Belgische en internationale labels op één plek is heel bijzonder. LASSO zou in eender welke stad òòk thuishoren.”