//

Menu

Languages

×

Mini Cart

Winkelmand

×

Over Lasso

Sanne Trekker & Sofie Demaret. Soulmates, twee handen op één buik.
Lachen en wenen. Bondgenoten, vriendinnen. Eén visie, twee karakters:

SANNE

Flapuit. Workaholic. Lacht altijd. Ook als het regent. Gaat naar een goeie kapper. Is een durver. Slaapt graag in witte lakens. Liefst mét uitslapen. Shopper. Knutselt met haar dochters, of laat die soms thuis om te citytrippen. op zoek naar de nieuwste trends. en koffiebars. Gebruikt haar vijl voor haar juwelen, niet voor haar nagels. Niet bang voor een uitdaging. Fixer. Praat veel. Maar heeft dan ook altijd iets te zeggen.

“Jouw Lasso juweel is de kers op de taart.”

Sanne heeft als geen ander het juiste oog voor vorm en structuur. Sinds 2013 is ze samen met Sofie één van de leading ladies van Lasso. Sanne is gediplomeerd edelsmid, juweelontwerper en interieurvormgever. Bij haar kop koffie in de ochtend denkt Sanne graag na over het verhaal Lasso. Ze vertelt met tonnen passie over de bijzondere samenwerkingen die Lasso aangaat met haar makers en klanten.

SOFIE

Fashion-lover. Doorzetter. Luistert naar je verhaal. Empatisch, misschien soms té. Houdt van mix & matchen. Leest graag in de schaduw. Is niet bang voor zelfspot. Maakt het graag gezellig. Dol op designer schoenen, soms met te hoge hakken, maar die staan ook mooi in haar huis. Om naar te kijken. Mama van 2 zonen. Pilates. Verzamelaar. Gelukzoeker in kleine dingen. Neurotische opruimer. Eet graag pure salades, best nog zelfgemaakt. Met wat nootjes erin. No nonsens. Denker. Doordenker. Meedenker.

“Kies het juweel waar je warm van wordt. Ga ervoor!”

Sofie geeft in één oogopslag het juiste advies, voor jouw juweel. Sinds 2013 is ze samen met Sanne één van de leading ladies van Lasso. Sofie is gediplomeerd goudsmid en heeft hopen ervaring als juwelenontwerper en etalagist. Met veel zorg en liefde voor het vak opent ze de etalage kastjes van Lasso en helpt ze je over de streep om het sieraad te kiezen dat helemaal bij je past.